Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Notícies
Actualitat
MODALITATS
14/05/2023

> MODALITAT PRESENCIAL - cursos extensius (130 hores):

Són cursos que comencen a finals de setembre fins a finals de maig. Dos dies de classes per setmana.

>MODALITAT SEMIPRESENCIAL (130 hores):

Són cursos que suposen un dia de classe presencial a la setmana. L'altra meitat del treball es fa a casa o a qualsevol lloc on es tingui connexió a internet.

Estan pensats per a les persones que tenen poca disponibilitat horària per venir al centre i volen aprendre d'una manera autònoma però guiada pel professorat d'una EOI.

> CURSOS D'ACTUALITZACIÓ:

Les persones que ja hagin cursat i superat amb anterioritat cursos a les EOI que condueixin a l'obtenció d'un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors.

La sol·licitud per a aquests tipus de matrícula s'ha de presentar al centre una vegada finalitzat el període d'admissió, i només s'admeten si existeixen vacants en el curs i idioma sol·licitats. La sol·licitud és vàlida únicament per al curs sol·licitat i s'ha de tornar a presentar per a cursos acadèmics posteriors, si l'alumne ho vol.

Aquest tipus de matrícula no té efectes acadèmics ni dóna lloc a cap certificat oficial però es podrà demanar un cerificat d'actualització al centre on estiguin matriculats.

Durant un mateix curs acadèmic no es pot simultanejar una matrícula ordinària als ensenyaments presencials amb una matrícula d'actualització del mateix idioma.

| Compartir
Instagram Twitter Moodle Epergam Google Classroom EOI La Seu
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies