Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Serveis i Equipaments, Altres serveis de l'EOI
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Altres serveis de l'EOI
Serveis i Equipaments
Certificació dels coneixements de llengües estrangeres


El Departament crea el Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres en determinats ensenyaments.

La finalitat és fomentar als centres participants, amb el suport de les Escoles Oficials d'Idiomes, la certificació dels coneixements de llengua estrangera, adquirits pels alumnes de determinats ensenyaments de forma que s'afavoreixi, el progrés del rendiment acadèmic en les llengües estrangeres i la millora de la transparència de les competències adquirides.

Les llengües estrangeres són les llengües anglesa, francesa, alemanya i italiana, en els nivells B1 i B2.


Aules d'estudi

L'EOI de la Seu d'Urgell posa a disposició de l'alumnat del centre un seguit d'aules per a l'estudi, pràctiques de conversa entre l'alumnat, fer deures... 

Curs 2023-2024

Aula 1 (dl i dm de 15:30h a 18:45h, dx de 18:45h a 21h i dj de 15:30h a 21h) / Aula 2 (dm de 15:30h a 18:45h i dj de 15:30h a 21h) / Aula 4 (dl i dm de 15:30h a 18:45h, dx i dj 15:30h a 21h) 

Accés a Internet

A la Biblioteca de l'Escola, a part de la consulta i préstec de documents, els usuaris tenen la possibilitat de connectar-se a Internet, així com també d'escoltar i visionar documents audiovisuals.

Tàndem lingüístic en català

1. El tàndem lingüístic o voluntariat català-anglès/francès és una activitat conjunta del Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Alt Urgell i l'EOI de La Seu d'Urgell.

2. El compromís són 10 sessions d'una hora en català i 10 sessions d'una hora en anglès o francès.

3. L'organització dels horaris dependrà de cada parella lingüística i tenen total llibertat mentre respectin el compromís del nombre total d'hores.

4. Per a inscriure's han adreçar-se a l'oficina que hi ha a la 3a planta del nostre edifici de 9 a 14 o bé escriure un correu a l'adreça: alturgell@cpnl.cat

Visitar enllaç
Instagram Twitter Moodle Epergam Google Classroom EOI La Seu
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies