Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Serveis i Equipaments, Altres serveis de l'EOI
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Altres serveis de l'EOI
Serveis i Equipaments
Programa experimental EOI


Es tracta d’un nou programa creat pel Departament d’Educació que té l’objectiu de millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i postobligatoris. A través d’aquest programa, els alumnes interessats poden certificar els nivells B1 i B2 de les diferents llengües estrangeres.

El programa ofereix formació específica sobre les proves de certificació al professorat de llengües estrangeres de tots els centres participants. A més a més, el programa preveu una col·laboració entre els centres participants i les Escoles Oficials d’Idiomes i facilita la creació d’una xarxa de col·laboració entre els centres d’un mateix territori i les seves EOI de referència.

Aules d'estudi

L'EOI de la Seu d'Urgell posa a disposició de l'alumnat del centre un seguit d'aules per a l'estudi, pràctiques de conversa entre l'alumnat, fer deures... Consulteu l'horari a consergeria o bé a la informació del taulell d'anuncis de l'entrada.

Accés a Internet

A la Biblioteca de l'Escola, a part de la consulta i préstec de documents, els usuaris tenen la possibilitat de connectar-se a Internet, així com també d'escoltar i visionar documents audiovisuals.

Tàndem lingüístic en català

1. El tàndem lingüístic o voluntariat català-anglès/francès és una activitat conjunta del Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Alt Urgell i l'EOI de La Seu d'Urgell.

2. El compromís són 10 sessions d'una hora en català i 10 sessions d'una hora en anglès o francès.

3. L'organització dels horaris dependrà de cada parella lingüística i tenen total llibertat mentre respectin el compromís del nombre total d'hores.

4. Per a inscriure's han adreçar-se a l'oficina que hi ha a la 3a planta del nostre edifici de 9 a 14 o bé escriure un correu a l'adreça: alturgell@cpnl.cat

Visitar enllaç
Instagram Twitter Moodle Epergam Google Classroom EOI La Seu
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F 973 35 42 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies