Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Notícies
Actualitat
L’Alt Urgell organitza una jornada per a l’orientació dels estudis post-obligatoris
28/02/2023

El pròxim dia 2 de març tindrà lloc la Jornada d'estudis postobligatoris de l'Alt Urgell. Durant tot el dia, a la sala Sant Domènec de la Seu hi haurà una fira d'estudis postobligatoris oberta a joves i famílies que vulguin estudiar a la comarca.

La jornada té un doble objectiu, per una banda, difondre l'oferta educativa i les famílies professionals que es poden cursar a l'Alt Urgell des de batxillerat a cicles formatius de grau mitjà i grau superior i també estudis d'idiomes entre altres. Per altra banda, també es vol realçar l'oferta educativa del territori i l'estreta vinculació amb el futur laboral de les persones joves.

La jornada començarà a les 10:00 h amb una fira oberta d'estudis entre els quals trobarem; les tres modalitats de batxillerat i el batxibac, cicles formatius d'administració i gestió, de màrqueting i comerç internacional, de conservació del medi, activitats eqüestres, forestal, mecànica, atenció a les persones, educació infantil o informàtica i tot de la mà dels diferents centres educatius de la comarca. També hi participaran altres organismes com l'Escola Oficial d'Idiomes, el Centre de Formació d'Adults, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell o el grup GAL Alt Urgell – Cerdanya amb el programa Odisseu retorna.

Aquesta fira té entrada lliure per a tothom que la vulgui visitar, es podrà veure quina formació es fa a cada centre educatiu de la mà dels centres. L'horari de visita serà de 10:00 h a 15:00 h i de 16:30 h a 18:30 h.

De les 19 h a les 20 h hores tindrà lloc una taula rodona, adreçada a joves, famílies, empreses del territori i públic en general per tal de conèixer experiències de primera mà i també poder resoldre tots aquells dubtes que poden sorgir de les oportunitats de formació del territori. Per tancar l'acte tindrà lloc la cloenda institucional.

La jornada ha estat organitzada per: L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, l’IE d'Oliana, l'INS Joan Brudieu, el col·legi la Salle, l'EA del Pirineu, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal Alt Urgell.

| Compartir
Instagram Twitter Moodle Epergam Google Classroom EOI La Seu
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies