Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Notícies
Actualitat
Gairebé 200 alumnes d’ESO participaran en el Concurs de Dictat Plurilingüe de l’Alt Urgell
20/02/2020


El dictat, que es farà en català, castellà, anglès i francès, s’alternarà amb jocs lingüístics de sobretaula

Un total de 184 alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO dels quatre centres de secundària de l’Alt Urgell participaran aquest dijous, 20 de febrer, en la cinquena edició del Concurs de Dictat Plurilingüe, una activitat que s’emmarca dins del Pla Comarcal de Dinàmica Educativa. Els centres participants seran els instituts Joan Brudieu, La Valira i Aubenç, i el Col·legi La Salle. L’activitat l'organitzen conjuntament el Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Associació Llibre del Pirineu, amb la col·laboració de l’Associació de Lleure de l’Alt Urgell (ALLAU).

Els dictats es faran en català, castellà, anglès i francès. Cada centre ha seleccionat entre dos i sis alumnes per curs i llengua, organitzats per parelles. El concurs començarà a les 10 del matí a l’Escola Oficial d’Idiomes amb l’alumnat de 1r d’ESO. Mentrestant, els de 2n i 3r gaudiran de jocs lingüístics de sobretaula a la Sala de Sant Domènec. A les 10.45 h faran el dictat els de 2n i a les 11.30 els de 3r, de tal manera que tots tres grups alternaran dictat i jocs. El tema d’enguany serà l’ecologia.

L’objectiu d’aquesta activitat és contribuir a fomentar entre els adolescents l’ús escrit de les diverses llengües d’acord amb les respectives normes ortogràfiques i, alhora, facilitar la interactuació dels alumnes dels quatre centres de secundària de la comarca.


En cada llengua i curs es premiarà el dictat amb menys faltes. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 12 de març, a les 6 de la tarda, a la Sala de La Immaculada de la Seu d’Urgell.

| Compartir
Instagram Twitter Moodle Epergam
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F 973 35 42 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies