Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Notícies
Actualitat
MATRÍCULA curs 2020-2021
16/09/2020

Preinscripcions:

APLICATIU DE PREINSCRIPCIÓ - del 31 d'agost a partir de les 09:00h, al dia 3 de setembre a les 14:00h



> TEST DE NIVELL: informació de la prova  (del 7 al 9 de setembre) CAL DUR mascareta, bolígraf i document identificatiu

MOLT IMPORTANT: del 14 (a partir de les 12h) al 16 (fins a les 12h) de setembre, l'alumnat que ha fet test de nivell ha de triar grup/horari del curs. (Horaris ANGLÈS  /  FRANCÈS  /  CPD a Puigcerdà  /  CPD a Sort)

* Podreu consultar el vostre resultat al test de nivell a través de l'aplicatiu de preinscripció. Cliqueu damunt IDENTIFICACIÓ



> MATRÍCULA EN LÍNIA - del 16 (a partir de les 20h) al 18 de setembre, des del mateix aplicatiu de preinscripció - COM FER EL PAGAMENT



Informació general curs 2020-2021 - Departament d'Educació

> Informació BEQUES



Publicat el 08/07/2020 - Darrera modificació el 16/09/2020

| Compartir
Instagram Twitter Moodle Epergam
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F 973 35 42 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies



Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la seva navegació, recopilar informació estadística i mostrar anuncis. Per a acceptar l'ús de les cookies pot seleccionar 'Acceptar cookies i continuar'. Així mateix, seleccionant 'Configuració' podrà configurar l'ús de les cookies d'aquest lloc web segons les seves preferències. L'informem de que els tercers Google i Facebook estan ubicats a Estats Units, on la legislació no té un nivell adequat de protecció de dades equiparable a l'europeu. Per a obtenir més informació sobre l'ús de les cookies i els seus drets, accedeixi a la Política de Cookies.

Configuració Acceptar cookies i continuar