Escola Oficial Idiomes La Seu d'Urgell
Esteu a: Inici, Actualitat, Notícies
Mida text  A  A

ACCESSOS RÀPIDS


Centre Públic Delegat
Sort
Centre Públic Delegat
Puigcerdà
Notícies
Actualitat
CALENDARI DE MATRÍCULA D'ANTICS ALUMNES - JULIOL 2018
25/06/2018

A l'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell l'alumnat haurà de fer la matrícula pròpia via telemàtica els dies que s'indiquen en el calendari següent i d'acord amb les pautes que s'hi descriuen:

> Dies 5, 6 i 7 de juliol: Alumnes de 1r a 4t del curs 2017-2018 que han obtingut la qualificació d'APTE/A i que es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària

> Dies 8 i 9 de juliol: Alumnes de 1r a 4t del curs 2017-2018 que han obtingut la qualificació d'APTE/A i que es volen matricular a un grup d'una franja horària diferent

> Dies 10 i 11 de juliol: Alumnes de 1r a 5è del curs 2017-2018 que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO QUALIFICAT/DA, NO PRESENTAT/DA  o que van fer la RENÚNCIA de matrícula

Per fer aquesta matrícula, l'alumnat haurà de clicar damunt l'enllaç a l'aplicatiu des del qual farà la matrícula (EOI de la Seu  -  CPD a Puigcerdà  -  CPD a Sort). Aquest aplicatiu obrirà cada nou termini a les 09:00 h sense tancar l'anterior franja.

Els alumnes hauran de pagar l'import de la taxa (3r, 4t i 5è) o preu públic (1r, 2n i C1). En el moment de formalitzar-la, l'aplicatiu generarà el "Resguard de matrícula oficial - Curs 2018-2019", que hauran de guardar per fer efectiu l'import a l'entitat bancària indicada en el resguard. NOVETAT!! Es pot fer el pagament en línia (com fer-ho) Tant si es fa el pagament presencial a l'entitat o el pagament telemàtic, cal tenir en compte que el termini és de 24 h a partir de la formalització de la matrícula.

L'alumnat que no es matriculi dins d'aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i hora respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l'alumnat l'haurà de resoldre els dies 12 i 13 de juliol presencialment a l'escola.

Els alumnes que es matriculin el mes de juliol NO podran preinscriure's el mes de setembre de la mateixa llengua i curs en una altra escola amb la intenció de traslladar-hi la matrícula feta. El trasllat de matrícula d'una escola a una altra es fa, de manera ordinària, durant el curs i en el cas que l'escola a la qual es vulgui traslladar la matrícula disposi de places.

TRASLLAT: De manera extraordinària i dins el període no lectiu, l'alumnat oficial, un cop formalitzada la matrícula al seu centre d'origne, poden sol·licitar un trasllat de matrícula a una altra escola els dies 16 i 17 de juliol. La sol·licitud es farà presencialment a l'escola de destinació i quedarà condicionada a la disponibilitat de places. L'escola de destinació es posarà en contacte amb els alumnes, a través dels mitjans que estableixi, per notificar l'acceptació o la denegació del trasllat. En cas d'acceptació, el procés de trasllat ha d'haver acabat abans del 23 de juliol. La documentació que caldrà aportat en el moment de sol·licitar el trasllat serà el full de pagament de la matrícula. En cas que s'accepti, caldrà tramitar el trasllat d'expedient a l'escola d'origen.

| Compartir
Català  |  Español

EOI · Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell
C. Capdevila 29, 1r
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
T 973 35 44 46 F 973 35 42 78
contacte  •  mapa web  •  vincles d'interès  •  faq's  •  política de privacitat  •  avís legal  •  Política de cookies