Si no ves correctamente nuestra Newsletter, haz clic aquí­boletín
Julio 2020


PREINSCRIPCIÓN Y MATRÍCULA NUEVO CURSO 2022-2023

Estemos a punto para iniciar un nuevo curso escolar.
La preinscripción telemática será del 31 de agosto al 5 de septiembre de 2022.
Nos acompañas?


EXEMPCIÓ DE LA TAXA DE REPETICIÓ

En relació amb les mesures derivades de la pandèmia COVID-1, aquest curs no s´aplicarà taxa de repetició i la convocatòria no computarà a efectes de permanència en els estudis.


TROBA EL TEU CURS A L´EOI!

MODALITATS CURSOS 2020-2021 A L´EOI DE LA SEU
- Cursos extensius (130h): dues classes setmanals de 2h 15. Cursos: des del nivell A2 d´anglès fins al B2.2 d´anglès i de francès.
- Semipresencials (130h): assistència a classe 1 dia a la setmana i plataforma online. Cursos:
A les aules de La Seu: A2 d´anglès (NOU), B1 d´anglès i de francès (NOUS), B2.1 d´anglès (NOU), B2.2 d´anglès i C1 d´anglès i de francès. A les aules de Puigcerdà: B2.2 de francès (NOU). A l´aula de Sort: B2.1 i B2.2 d´anglès (NOUS).
- Flexibilitzats (65h): assistència a classe 1 dia a la setmana. Cursos: A1.b d´anglès (NOU) i de francès, A2.a de francès i B1.b d´anglès (NOU).
- Curs d´actualització (Torna a l´EOI!): si vols tornar a cursar un nivell que ja tens, ara és el moment!
- Programa PIA+ per a docents: ajut a l´estudi per a docents
Trobareu tota la informació en l´enllaç que adjuntem.
Us esperem!

www.eoilaseu.cat | eoilaseudurgell@xtec.cat

En virtud de lo previsto en la Ley 34/2002, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSICE) y en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le comunicamos que en el caso de que no desee recibir nuestro newsletter en un futuro, sólo tiene que contestar este email, indicando en el asunto “BAJA-COMUNICACIÓN” y será dado de baja de inmediato de nuestra lista de distribución eoilaseudurgell@xtec.cat