Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Març 2019XVè CONCURS DE SANT JORDI

Benvolguts, Benvolgudes,
Us fem arribar les bases del XVè concurs de Sant Jordi que organitzem en els diferents centres que gestionem.
Us animem a participar-hi!


1st ST PATRICK´S PUB QUIZ


Thursday, 21st March, 21h, Pub GLOPS PALAU.

Wear something green, please!

Get ready to play!


DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2019


L´EOI de la Seu d´Urgell participarà en la celebració del dia Mundial de la Poesia organitzat a la Seu d´Urgell.
L´acte tindrà lloc a la sala la Immaculada del centre cultural Les Monges, el proper 21 de març a les 19h. Comptarà amb la lectura del poema "POESIA. Música de l´ànima, teixida amb paraules" de l´escriptora Rosa Fabregat, que es llegirà en diverses llengües.


ENTREGA DE PREMIS DE LA QUARTA EDICIÓ DEL DICTAT PLURILINGÜE


L´acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 21 de març, en el marc de la commemoració del Dia Mundial de la Poesia, a la sala La Immaculada. Els premis consistiran en productes culturals i lúdics. El concurs és organitzat pel Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, l´Escola Oficial d´Idiomes de la Seu d´Urgell, l´Ajuntament de la Seu d´Urgell, el Consell Comarcal de l´Alt Urgell i l´Associació Llibre del Pirineu.
Us hi esperem a tots!


FÊTE DE LA FRANCOPHONIE


Cada any, l´EOI celebra la "Fête de la Francophonie" amb els estudiants de l´Escola d´Adults, i dels Instituts Joan Brudieu i La Valira. Una manera de compartir activitats i moments entre els diferents alumnes de francès i dinamitzar aquesta llengua en la nostra ciutat, tan a prop del país francòfon veí. Una forma també de recordar que aquest idioma es parla en més de 46 països en el món com a llengua oficial o co-oficial o usual. El francès és llengua de trobada i permet viatjar, treballar, viure arreu del món!
Enguany, celebrarem la Francofonia de manera lúdica amb un joc de pistes on tots els aprenents resoldran enigmes i aniran d´un monument a una plaça o un indret màgic de La Seu d´Urgell.
Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu d´Entorn de la Seu d´Urgell.
A gaudir del patrimoni i del francès tots junts!
El 25 de març de les 16h a les 17h30


Segueix-nos a través de les xarxes socials!


EOI de la Seu d´Urgell (@eoilaseu)

Comparteix a les teves xarxes socials #eoilaseu

www.eoilaseu.cat | eoilaseudurgell@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució eoilaseudurgell@xtec.cat