Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Gener 2019Curs instrumental d´introducció a la llengua i a la cultura alemanyes

L´EOI de la Seu d´Urgell ofereix un curs instrumental de llengua i cultura alemanyes, adreçat a totes aquelles persones que volen aprendre una nova llengua, ja sigui per interès personal, per motius laborals, estudis o turisme; però també per qui vol endinsar-se en la cultura.
El curs consta de 30 hores (15 sessions de dues hores) i és durà a terme els dimarts i dijous de les 18.45 a les 20.45 hores del 29 de gener al 21 de març de 2019.
No t´ho pensis molt, les places són limitades!


Convocatòria proves lliures

El Departament d´Educació organitza la convocatòria ordinària de les proves per a l´obtenció de certificats dels nivells B1, B2 i C1.
Inscripció: del 4 de març (a partir de les 9 h) fins al 8 de març de 2019


Segueix-nos a través de les xarxes socials!


EOI de la Seu d´Urgell (@eoilaseu)

Comparteix a les teves xarxes socials #eoilaseu

www.eoilaseu.cat | eoilaseudurgell@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució eoilaseudurgell@xtec.cat