Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Març 2018Desenterrant el silenci: Antoni Benaiges, un mestre de la República en una fossa comuna de Burgos

De l´1 al 21 de març, a la sala La Cuina.
La inauguració de l´Exposició tindrà lloc el dia 1 de març. A les 19h hi haurà la presentació de l´exposició, i a les 19:30h es passarà el documental "El retratista" i hi haurà una xerrada posterior a la sala de la Immaculada amb Sergi Bernal.
En un conjunt de fotografies s´exposa el treball del mestre català Antoni Benaiges, assassinat i enterrat el juliol de 1936, impulsor d´una metodologia pedagògica basada en la tècnica Freinet.
A partir dels treballs d´exhumació, en Sergi Bernal ha reconstruït la vida i el treball d´aquest mestre mitjançant un recull fotogràfic i un documental que mostra la història d´una promesa truncada per la dictadura.


Convocatòria proves lliures

El Departament d´Ensenyament organitza la convocatòria extraordinària de les proves per a l´obtenció de certificats d´anglès dels nivells B1, B2 i C1.
Matrícula: del 19 al 23 de novembre de 2018


EOI de la Seu d´Urgell a INSTAGRAM!


Us animem a seguir-nos!

www.eoilaseu.cat | eoilaseudurgell@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució eoilaseudurgell@xtec.cat